Što raditi na Bregu?

KUĆA ZA ODMOR „AURA LUX“

Holiday home Aura Lux kategorizirana je s 4* i nudi moderan smještaj u Lopatincu, na adresi Ive Lole Ribara 21. Opremljena je raznovrsnim sadržajima potrebnim za ugodan višednevni smještaj i uživanje u pogledu na prirodu i obronke Ivančice uz nezaboravan zalazak sunca.

Kuća za odmor nudi besplatan Wi-Fi i digitalne satelitske programe, te digitalne DAB+ radio stanice kao i najmodernije TV prijemnike. Kuća pruža mogućnost zabave za cijelu obitelj, obzirom na dostupnost pregršt zanimljivih sadržaja za igru poput biljara, pikada,  PSP-a , retro igrica kao i društvenih igri, dok je za najmlađe dostupan i trampolin u sigurnom okruženju.

Holiday home Aura Lux omogućuje uživanje i opuštanje uz bazen sa sunčalištem i vanjskom ljetnom kuhinjom s roštiljem pogodnim za pripremu raznih delicija, te mogućnost organiziranja manjih okupljanja i svečanosti, dok su za potpunu relaksaciju i wellness za dušu i tijelo zaslužne infra i finaksa sauna s brojnim dobrobitima na zdravlje čovjeka.

Prekrasan međimurski kraj moguće je obići biciklom uređenim i markiranim biciklističkim stazama uz posjetu vinskim kućama i znamenitostima, od kojih su samo neke Terme Sveti Martin, jezero Jegerseg i brojne druge, a bicikli su dostupni gostima i uključeni su u cijenu boravka.

Aura Lux pruža potreban odmor od svakodnevne gužve, mirnoću prirode i inspiraciju šume koja okružuje kuću sa ciljem da svaki gost udahne Međimurje s nama i zaljubi se u ovaj predivan krajolik.

Više o njihovoj ponudi istražite sami na web stranici: https://holidayhomeauralux.business.site/

Najnovije vijesti

Međimurski dvori

Izletište i restoran Međimurski dvori smješteno je u Lopatincu, svega 5 km udaljenom od Čakovca. U suglasju s bajkovitom prirodom koja ga okružuje, svojom ljepotom i čarima nameće se kao nezaobilazno mjesto posjeta dobrih znalaca vrhunskih gastronomskih užitaka, kao i turista koji posjećuju ove krajeve. Restoran je poznat po jedinstvenom ambijentu te tradicionalnoj međimurskoj kuhinji […]

Saznaj više
KUĆA ZA ODMOR BELLA VITA

Kuća za odmor Bella Vita u Međimurju idealno je mjesto za mirni odmor okružen vinogradima i prirodom, bilo da ju posjećujete sami ili u društvu, ambijent i njegovi pristupačni domaćini učiniti će Vaš boravak nezaboravnim. Kuća za odmor Bella Vita nudi 2 terase s pogledom na zapanjujuću prirodu, mnogo modernih sadržaja poput besplatnog  WIFI -a, […]

Saznaj više
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram