Što raditi na Bregu?

Iskoristi dan

Avanture koje moraš doživiti

Ranch Curek

Ranč Curek nalazi se u samom srcu Međimurja, u Pleškovcu – malom selu nedaleko od Čakovca. Zbog udaljenosti od glavne ceste, šuma i zelenila koje ga okružuju, ovaj je ranč savršeno mjesto za bijeg od naporne svakodnevice. Miris šume, pjev ptica, dva border collieja koji trčkaraju uokolo te pogled na konje, ovčice i koze čine savršen prizor na koji je teško ostati ravnodušan. Ovdje možete doći i jahati konje, prošetati šumom, voziti quad ili samo sjesti na neku klupicu i osluškivati savršene i umirujuće zvukove koje priroda proizvodi.

PG Geler

Pomakni granice u prekrasnom gornjem Međimurju. Naš adrenalinski park zabavit će i najzahtjevnije sportaše, a naša kušaonica sira zadovoljit će najveće gurmane.

Spomenik prirode Bedekovićeve grabe

Bedekovićeve su grabe zapravo potočna dolina potoka Pleševica gdje je zabilježeno postojanje čak 81 biljne te 63 vrste danjih leptira. Bedekovićeve su grabe prvenstveno zaštićene, jer su stanište dviju vrsta ugroženoga leptira: zagasitoga livadnog plavca (Phengaris nausithous) i velikoga livadnog plavca (Phengaris teleius).

Accredo Centar

Accredo Centar je jedinstvena turistička destinacija u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shopa. Adventure park nalazi se u selu Zasadbreg koji je udaljen 10 minuta od Čakovca, te pola sata od Varaždina.

Arcadia wellness park

Arcadia wellness park jedinstveni je turistički proizvod koji objedinjava različite vrste wellness sadržaja, kreativnih, rekreativnih i edukativnih aktivnosti u cilju ispunjavanja primarne svrhe svog postojanja – postizanja unutarnjeg mira i ravnoteže.

Matulov grunt

Stara „hiža‟ u Frkanovcu građena je prije više od stotinjak godina u duhu tradicije međimurskog kraja. Predstavlja dobro očuvani primjer seoske arhitekture Međimurja. Rekonstrukcijom i prenamjenom „hiže‟, pripadajuće gospodarske zgrade i gruntišta stvoren je edukacijsko-istraživački centar posvećen leptirima te značajnim staništima biljnih i životinjskih vrsta gornjeg Međimurja.

envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram