Što raditi na Bregu?

Manifestacije

Tradicionalna događanja koje moraš posjetiti

Hog Race

“Hog race“ je zamišljen kao slavlje zdravog i aktivnog života u skladu s prirodom! Staza se proteže kroz “Hog  race je utrka koja slavi aktivni i zdravi život u skladu s prirodom. Za utrku je potrebna hrabrost, snaga, izdržljivost, sreća, spremnost pomoći drugome, kao i primiti pomoć druge osobe.

Urbanovo

URBANOVO je međunarodna tradicionalna manifestacija kojom se promovira kultura pijenja kvalitetnih vina i prezentira tradicionalna međimurska kulinarika. Događanja i sadržaji vam se nude duž dobro markirane i uređene Međimurske vinske ceste, osobito u podrumima i vinskim kušaonicama eminentnih međimurskih vinarija. Prekrasna priroda, dobra hrana, odlično društvo i vrhunska vina!

Forestland

Rođen 2013. u srcima nekolicine prijatelja "Forestland" je više nego događaj, to je ideja slobode, glazbe i Forestland festival okuplja tisuće mladih, zaljubljenika u glazbu, druženje, festivale i kampiranje na punih 48 sati glazbe, dobrog ritma i zanimljivih događaja.

envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram