Što raditi na Bregu?

Kuće za odmor

Odmori se u kućama s najljepšim pogledom

Holiday Home "Aura Lux"

Holiday home „Aura LUX“  nudi smještaj u Lopatincu s besplatnim Wi-Fi i pogledom na prirodu i obronke Ivančice uz nezaboravan zalazak sunca.

Pozojova hiža - Rural Holiday House

Ovdje se gosti odmaraju, no ako požele mogu i zasukati rukave jer na ovom djeliću zemlje uvijek ima posla. Gosti mogu sami kuhati, nabrati nešto fino, sezonsko ili će im gazda, odnosno gazdarica skuhati. Još jedna dodana vrijednst toj održivosti je da se nudi kompletno lokalna hrana i suradnja među OPG-ovima.

Kuća Arcadia

Kuća Arcadia (4*) nalazi se neposredno uz wellness objekt i okružena je hortikulturnim vrtom sa stotinjak sadnica ukrasnog bilja i voćaka. U blizini se prostiru livade i šume sa šumskim proplancima te Spomenik prirode Bedekovićeve grabe – stanište zaštićene vrste leptira plavca.

Vinska kuća Turk

Ako poželite uživati u ljepotama međimurskog vinogorja dulje od jednog dana, prenoćište potražite u prekrasnim novouređenim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama Vinske kuće Turk

Holiday Home Nirvana

Kuća kapaciteta 4+3 osobe se sastoji od dvije odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice, vanjskih terasa te bazena sa prekrasnim pogledom na prirodu.

Naša Hiža

Objekt Naša Hiža nalazi se u Zasadbregu, a nudi besplatne bicikle, bar, zajednički salon, besplatan WiFi i pogled na planine. Ova vikendica s pogledom na vrt udaljena je 16 km od Lendave.

Gran Vista Holiday Home

Smjestite se na jednom od najljepših brežuljaka Međimurja i Hrvatske. Uživajte u fantastičnoj panorami iz prostranog vrta, bazena i opuštajućeg wellnessa.

Holiday Home Bella Vita

Holiday Home Bella Vita okružena vinogradima i prirodnim ljepotama idealno je mjesto za mirni i opušteni odmor.

Holiday Home Lina

Drvena hrastova kuća stara preko 60 godina nalazi se u idiličnom mjestu Pleškovcu, na najvišem vrhu Međimurja, svega 10 minuta vožnje od Čakovca.

envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram